59163284 2145109898877866 1611665548448366592 o 1Mijn naam is Quentin Rademaker en fotografie is mijn passie, mijn creatieve uitlaatklep en wat ik geloof is mijn roeping. Fotografie laat me uitdrukken wat ik denk en voel op manieren die woorden nooit zouden kunnen doen. Als ik terugkijk naar de diversen opdrachten en shoots die ik in de afgelopen vijf jaar gedaan heb, kan ik het niets anders zeggen dat ik blessed ben. Mijn camera is echt een verlengstuk van mij en ik hem van binnen en buiten. Ik weet dat het een beetje een cliché is om dit te zeggen, maar ik ben helemaal dol op wat ik doe!

Je kunt mij boeken voor uiteenlopende o.a. voor Fashion, Portretten, Zakelijke fotografieEvent reportage fotografie opdrachten.

Ik ben gevestigd in Zaandam, maar mijn camera en passie brengen me over de hele wereld in de nooit eindigende zoektocht om het leven te documenteren zoals ik het zie en het ‘volgende’ verhaal te vertellen. Mij ​​wordt vaak gevraagd wat me inspireert of wat me in beweging houdt. Dat antwoord verandert per minuut. Ik word geïnspireerd door het leven … door muziek, door films die ik heb gezien, kleuren, de manier waarop mensen omgaan met hun dagelijkse leven … ik vind inspiratie overal om me heen.

The best thing about a picture is that it never changes… Photography takes an instant out of time, altering life by holding it still… A good photograph is one that communicates a fact, touches the heart and leaves the viewer a changed person for having seen it. It is, in a word, effective

Copy link
Powered by Social Snap