Voorwaarden TFP

Beste TFP modellen,

Te gek dat jullie met mij willen samenwerken, ontzettend leuk om samen iets moois neer te zetten wat voor beide iets positiefs zou kunnen opleveren.

Daarom is het belangrijk om eerlijk te zijn en even iets duidelijk maken. Allereerst ben ik een professionele fotograaf zoals ze dat noemen, met de al daarbij behorende voorwaarden en commerciële aspecten. Wat wil zeggen dat het werk wat ik doe ook geld moet opleveren en niet alleen maar moet kosten. Dus als we een shoot doen op TFP basis dan nemen we dit serieus en benader ik dit ook als een commerciële opdracht, ik wil dus echt iets goeds neerzetten.

Promotie
In de foto’s maken en bewerken zit veel werk. De mooiste foto’s zal ik gebruiken voor promo doeleinden. Wanneer er iets verkocht zou kunnen worden gaat dat altijd eerst in overleg en geven ik de meegewerkte persoon 20% van het winstaandeel.

Social media
Model /modellen die bij mij foto’s laten maken krijgen deze digitaal via Wetransfer.com op hoge resolutie 20×30 cm in afdrukkwaliteit met een max van 5 goed uitgewerkte platen voorzien van mijn logo in de hoek. De beste fotos worden door mij op social media gedeeld, en van daaruit kun je de foto’s ook delen. Dit zijn speciale websversies niet de originele, bij het delen word ik altijd genoemd in de tekst en tag. Ik doe dat andersom ook met jou. Wordt het gebruikt als profiel foto zorg dan dat je de bijsnijd functie overslaat bij FB voor de volledige weergave. Lukt dat niet of wil je het delen op andere social media die altijd bijsnijden dan maak ik graag een aangepast versie voor je. Maar ook hier geld dat ik altijd genoemd word.

Smartphones en Bewerking
Leuk al die apps voor je telefoon en computer. Maar wanneer je een foto van mij krijgt wordt deze niet door jou bewerkt. De foto blijft zoals deze is geleverd. Ik weet heel goed wat ik doe en steek hier veel tijd in. Ook het verwijderen van mijn logo uit de foto’s zien ik als geen respect en zal daar zeker stappen in ondernemen. Wil je de totale vrijheid met je foto’s betaal dan gewoon mijn tarieven.

Ideeën
Ik bruis zelf ook van de ideeën. Wat inhoudt dat ik regelmatig concepten bedenk waarbij ik dan zelf een model uitzoek. Ik lanceer zo’n concept op Facebook en je kunt daar dan op reageren bij interesse. Ik zal dan kijken welke aanmelding(en) het beste bij mijn concept past. Het volgen van mijn Facebook profiel en Facebook pagina is dan ook verstandig.

www.facebook.com/quentin.rademaker

Voor modellen
Goed verzorgend (huid, nagels, haar en wenkbrauwen gedaan), jezelf in ere houden dus niet over het internet rondslingerde naaktreportages wel of niet mooi daar verschil ik vast van mijn mening in. Heb je tattoos zorg dat ze van goede kwaliteit zijn, zijn ze dat niet zorg dan dat je ze kunt bedekken zonder dat het de fotoreportage in de weg zit. Het kunnen tonen van expressies is een zeer belangrijk onderdeel.

Nog steeds interesse?
Dan wil ik graag met jou verder praten om iets neer te zetten maar hou rekening met bovenstaande uitleg en voorwaarden. Het liefst hebben ik eerst even een kennismakingsgesprek en duiken we even de studio in voor een portretje dit zonder teveel poespas gewoon beetje zelf je make-up en gek doen. Beide partijen krijgen dan een beeld van elkaar en de keer erop tijdens de echte shoot is het ook allemaal wat minder gespannen.

De foto’s worden over het algemeen genomen in Studi-O.nl in Amsterdam en je mag altijd een vriend of vriendin meenemen. Let wel ter ondersteuning niet om mee op de foto te gaan tenzij we dat anders hebben besproken. Tevens ben jij ook verantwoordelijk voor het gedrag van de gene die je meeneemt zorg daarom dat je ook goed nadenkt met wie je meeneemt..

Afpsraak annuleren?
Iedereen kan ziek worden, of iets meemaken waardoor afspraken niet nagekomen kunnen worden. Het is dan netjes dat je vroegtijdig via een telefoontje of appje laat weten dat het helaas niet door kan gaan. andersom zal ik dat ook doen 😉

Stuur me bij interesse een email met foto’s naar info@QuentinRademaker.com of maak gebruik van mijn contact formulier.