Hoe verbeter je de beste camera-flitser ter wereld? Het is geen gemakkelijke prestatie, maar als er één ding is dat je kunt verwachten als je investeert in uitrusting van Profoto, dan is dat de kwaliteit en levensduur. De A10 heeft alle kwaliteit en prestaties van zijn voorganger A1X, evenals Profoto’s nieuwste bluetooth-technologie Profoto AirX ingebouwd. Hiermee kunt u de volledige kracht van de A10-flitser gebruiken, ongeacht het type opnameapparaat dat u gebruikt – nu en in de toekomst.

Dit is de Profoto A10

De A10 is in elke centimeter een Profoto-lamp. De ronde kop zorgt voor licht dat zowel natuurlijk als mooi is met een zachte, soepele afname. En het is ongelooflijk eenvoudig en te gebruiken, met supersnelle recycling en een batterij die lang meegaat, zodat u nooit een opname mist. En met de nieuwste ingebouwde Bluetooth-technologie AirX van Profoto, kunt u de volledige kracht van de A10 gebruiken bij het fotograferen met uw smartphone. Dus ongeacht het type camera dat u gebruikt, heeft u nu altijd en overal toegang tot uitmuntende lichtvorming.

Profoto A10
The flash for life

Als je meer wilt weten over de nieuwe Profoto A10 Flash, bekijk de volledige details hier.