Vanaf Augustus 2020 kan je meedoen aan de Avondfotografie Workshops welke zal plaats vinden in het prachtige Amsterdam. Met een gezellige groep mensen gaan we een aantal prachtige locaties fotograferen. De Avondfotografie Workshop is geschikt voor zowel amateurs én gevorderden en of je nou met Canon, Nikon, Sony, Fuji, Panasonic, Olympus of Pentax schiet je bent van harte welkom. Je kunt tips en tricks krijgen voor het maken van de mooiste nachtfoto’s en je kunt nieuwe mensen ontmoeten met de zelfde liefde voor fotografie delen. Daarnaast is het een motivatie om lekker op pad te gaan. We gaan er een mooie avond van maken en je komt thuis met prachtige foto’s. Locaties die we bezoeken zijn o.a. de 9 Straatjes, Westerkerk en de Bloemenmarkt. De startlocatie is voor nu bij de ingang van Amsterdam Centraal station.

Ook ga ik je tijdens de photowalk de Canon EOS R serie cameras (mirrorless / systeem cameras) demonstreren en nog wat andere zeer handige producten die jouw fotografie naar een nieuw nivo kan brengen waar onder ook producten van F-StopLeofoto en meer 🙂

Benodigheden:
– Een camera waarbij je sluitertijd, diafragma en iso apart kan instellen (Spiegelrelfex of Systeem camera).
– Een tripod (camera statief)
– Goede wandel schoenen

Ben je geïnteresseerd?
Kosten voor de Avondfotografie Workshop is € 49,95 per persoon en start om 19:00 tot 22:30.
Aanmelden voor een van de onderstaande datums:

15-08-2020 – 5/6 – Reserveer je plaats hier
22-08-2020 – 3/6 – Reserveer je plaats hier
05-09-2020 – 3/6 – Reserveer je plaats hier
26-09-2020 – 4/6 – Reserveer je plaats hier

Alle deelnemers ontvangen ook een persoonlijke code waarmee je 15% korting krijgt op de website van F-Stop gear.

Er komen nog meer datums!
🙂

avondfotografie workshop Amsterdam 2020
Foto genomen tijdens een van de Avondfotografie workshops in Amsterdam


Waarom wachten om een workshop te boeken?
Je kunt vanaf heden nu al een workshop coupon kopen en daarna zelf bepalen met welke workshop je mee wilt doen. De avonsdfotografie workshops kosten € 49,95 per persoon / workshop. Je krijgt hiervoor een digitale coupon welke je dan kan inwisselen / gebruiken bij elk soortgelijk kostende workshop naar keuze en op een datum die jouw uitkomt. Zodra de datum gepland staan zullen deze snel vol zitten dus pak bijdeze je kans en bestel je prepaid workshop nu alvast. Mocht je hier interesse voor hebben? Stuur dan een email naar info@quentinrademaker.com met als onderwerp Prepaid Workshop Tegoed Coupon en ik stuur je dan een betalingslink, waneer de betaling binnen is krijg je van mij de factuur (incl btw) met daarin vermeld jou coupon code voor een workshop naar keuze (alleen geldig bij de straat- en avondfotografie workshops.

Een goed en betaalbaar alternatief voor Lightroom? Most je nog een leuke en zeer simpele foto editor zoeken voor weinig neem dan eens een kijkje bij Luminar 4 van Skylum. Dit programma is een waardig alternatief voor Lightroom en andere foto bewerkings programma’s en is niet alleen zeer makkelijk in gebruik maar je kunt er vooral je creativiteit behoorlijk in verleggen. Er is een (30 dagen gratis) versie te downloaden en deze kun je dan vrijblijvend uit proberen. Mocht je tot aankoop willen overgaan klik dan hier en gebruik dan als coupon/discount code “QUENTIN” en je krijgt 10 euro korting 🙂 Mocht je meer willen weten over Lminar 4 dan zie ik de vragen in de comment graag tegemoet of desnoods via email 🙂 Uiterraard kan ik je tijdens de photowalk er ook alles over vertellen.

Zorg dat je erbij bent op een van de aankomende datums want we gaan met een kleine groep (10 max) mensen op pad en vol is vol! De Avondfotografie workshop wordt begeleid door mij Quentin Rademaker 🙂