Zit je vast thuis en wil je een beetje meer creatief worden? Check dan Luminar 4 van Skylum, mocht je tot aankoop willen overgaan gebruik dan kortingscode / promotional code “QUENTIN” bij het afrekenen om 10 euro extra korting te krijgen. Normaal is het 114 euro voor de Luminar 4. Inspiration Edition maar nu met de korting en met mijn promotiecode betaal je maar 79 euro.

Een andere leuke opmerking is dat Skylum Team bij elke verkoop in april $5 zal doneren van elke aankoop die is gedaan om COVID-19 te bestrijden en de slachtoffers van de pandemie van het coronavirus te helpen.

Ze zullen geld doneren aan het COVID-19 Response Fund van de Wereldgezondheidsorganisatie, het Coronavirus Relief Fund van GlobalGiving, Heart to Heart International en lokale goede doelen over de hele wereld.

Bestel Luminar 4 hier www.quentinrademaker.com/luminar4 (vergeet de actiecode / promotiecode “Quentin” niet, het bespaart je 10 euro extra).

Wil je meer weten over wat je kunt doen met Luminar 4? Hier zijn enkele foto’s van raw file tot final edit, let op met Luminar 4 is dit slechts met een paar klikken geklaard. Dus maak je verblijf thuis lekker extra creatief en ga kijken wat je met je oude fotos kan doen…

Before and after met Luminar 4 🙂

luminar nightscape nikon 3163Luminar 4

Ben je nog steeds niet overtuigd? Probeer het dan eerst gratis uit voordat je het koopt. Download je trail hier exemplaar www.quentinrademaker.com/luminar4

Als je een vraag hebt, laat het me dan weten in de reacties hieronder 🙂