Op 21 maart en 18 April en 16 Mei 2020 kan je meedoen aan de Amsterdam Photowalk by night in het prachtige Amsterdam (powered by Kamera-Express)! Met een gezellige groep mensen gaan we een aantal prachtige locaties fotograferen. De Photowalk is geschikt voor zowel amateurs én gevorderden en of je nou met Canon, Nikon, Sony, Fuji, Panasonic, Olympus of Pentax schiet je bent van harte welkom. Je kunt tips en tricks krijgen voor het maken van de mooiste nachtfoto’s en je kunt nieuwe mensen ontmoeten met de zelfde liefde voor fotografie delen. Daarnaast is het een motivatie om lekker op pad te gaan. We gaan er een mooie avond van maken en je komt thuis met prachtige foto’s. Locaties die we bezoeken zijn o.a. de 9 Straatjes, Westerkerk en de Bloemenmarkt. De startlocatie is bij Kamera-Express op het Spui in Amsterdam waar we eerst even een bakkie warme vloeistof gaan nemen waarna we vervolgens op pad gaan.

Ook ga ik je tijdens de photowalk de Nikon Z6 demonstreren en nog wat andere zeer handige producten die jouw fotografie naar een nieuw nivo kan brengen waar onder ook producten van Leofoto en meer 🙂

Benodigheden:
– Een camera waarbij je sluitertijd, diafragma en iso apart kan instellen (Spiegelrelfex of Systeem camera).
– Een tripod (statief)
– Goede wandel schoenen

Ben je geïnteresseerd?
Meld je dan aan voor een van de onderstaande datums:
– 21 Maart 2020 – Deze datum is gecanceld, ivm coronavirus situatie.
– 18 April 2020 – Deze datum is gecanceld, ivm coronavirus situatie.
– 16 Mei 2020 – Deze datum is gecanceld, ivm coronavirus situatie.

Most je nog een leuke en zeer simpele foto editor zoeken voor weinig neem dan eens een kijkje bij Luminar 4 van Skylum. Dit programma is een waardig alternatief voor Lightroom en andere foto bewerkings programma’s en is niet alleen zeer makkelijk in gebruik maar je kunt er vooral je creativiteit behoorlijk in verleggen. Er is een (30 dagen gratis) versie te downloaden en deze kun je dan vrijblijvend uit proberen. Mocht je tot aankoop willen overgaan klik dan hier en gebruik dan als coupon/discount code “QUENTIN” en je krijgt 10 euro korting 🙂 Mocht je meer willen weten over Lminar 4 dan zie ik de vragen in de comment graag tegemoet of desnoods via email 🙂 Uiterraard kan ik je tijdens de photowalk er ook alles over vertellen.

Zorg dat je erbij bent op een van de aankomende datums want we gaan met een kleine groep (15) mensen op pad en vol is vol! De Photowalk wordt begeleid door mij Quentin Rademaker 🙂