De mensen van Skylum hebben jarenlang unieke AI-aangedreven technologieën ontwikkeld om bijvoorbeeld de lucht met een enkele klik te kunnen laten vervangen, ongelooflijke portretten sneller te maken met Luminar 4 (zonder urenlang te moeten retouchen), hier door kan de gebruiker zich concentreren op de resultaten in plaats van het proces, en daarbij echt te genieten van de tijd die je besteedt aan het bewerken van je afbeeldingen .

Reden om voor Luminar 4 te kiezen?
1. Dit is de laagste prijs die je ooit zult kunnen kopen Luminar 4
2. De prijs is een eenmalige aankoop (GEEN abonnement)
3. Geen enkele andere foto-editor biedt deze functies

Skylum heeft ook meer dan 60 andere redenen om onder de indruk te zijn van de nieuwe Luminar 4, inclusief exclusieve filters, instant looks, een herziene foto-organizer … allemaal verpakt in een innovatieve interface die het bewerken veel krachtiger maakt … en nog veel leuker.

DSC 0122
Amsterdam by Night – Made with Luminar 4

Luminar 4 is nu beschikbaar voor bestaande Luminar 3-gebruikers en voor nieuwe gebruikers, bekijk deze link voor meer informatie en bestel nu jouw exemplaar. Als je nog niet overtuigd bent dat Luminar 4 geschikt is voor jou, probeer dan de gratis 7 dagen proefversie  uit en ervaar zelf de kracht van Luminar 4 en geef je creativiteit nog meer de ruimte..