Op 23 november en 14 december kan je meedoen aan de Amsterdam Photowalk by night in het prachtige Amsterdam (powered by Kamera-Express)! Met een gezellige groep mensen gaan we een aantal prachtige locaties fotograferen. De Photowalk is geschikt voor zowel amateurs én gevorderden en of je nou met Canon, Nikon, Sony, Fuji, Panasonic, Olympus of Pentax schiet je bent van harte welkom. Je kunt tips en tricks krijgen voor het maken van de mooiste nachtfoto’s en je kunt nieuwe mensen ontmoeten met de zelfde liefde voor fotografie delen. Daarnaast is het een motivatie om lekker op pad te gaan. We gaan er een mooie avond van maken en je komt thuis met prachtige foto’s. Locaties die we bezoeken zijn o.a. de 9 Straatjes, Westerkerk en de Bloemenmarkt. De startlocatie is bij Kamera Express op het Spui in Amsterdam waar we eerst even een bakkie warme vloeistof gaan nemen waarna we vervolgens op pad gaan.

Ook ga ik je tijdens de photowalk de Nikon Z6 demonstreren en nog wat andere zeer handige producten die jouw fotografie naar een nieuw nivo kan brengen waar onder ook producten van Leofoto en meer 🙂

Benodigheden:
– Een camera waarbij je sluitertijd, diafragma en iso apart kan instellen (DSLR of Mirrorless camera welke merk dan ook).
– Een tripod (statief)
– Goede wandel schoenen

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor een van de onderstaande datums:
23 November – https://www.eventbrite.nl/e/tickets-photowalk-amsterdam-centrum-81916272777
14 December – https://www.eventbrite.nl/e/tickets-photowalk-amsterdam-centrum-81921010949

Update!: Beide events zijn al volgeboekt, maar er komen meer datums aan dus houd mijn blog in de gaten 🙂

Zorg dat je erbij bent op een van de aankomende datums want we gaan met een kleine groep (10) mensen op pad!


De Photowalk wordt begeleid door mij Quentin Rademaker 🙂