Voor fotografen die de afgelopen 10 jaar onder een rots hebben geleefd, dit mag niet ontbreken in je dit Camera Shotkit (cameratas). De Lensball geeft je aparte mogekijkheden om je creativiteit tot een hoger nivo te brengen.

Dus wat is het? Zal het in staat zijn om de toekomst te vertellen? Nee dat niet, de Lensball is bedoeld voor fotografen die out of de box kunnen denken en daarbij hun creativiteit op een aparte manier willen kunnen vastleggen. Met de Lensball kun je de wereld vastleggen in de palm van je hand.

Twee maten

Naast de Lensball Pro, die is geperfectioneerd om de hoogste beeldkwaliteit te bieden, hebben we Lensball Pocket voor mensen die altijd onderweg zijn. De originele Lensball is verkrijgbaar in twee maten. Naast de Lensball Pro (80 mm en 650 g), die is geperfectioneerd in formaat om de hoogste beeldkwaliteit te bieden, hebben ze ook een Lensball Pocket (60 mm en 250 g) voor mensen die altijd onderweg zijn. De Lensball die ik hier aan het reviewen ben, is de Lensball Pro 🙂

Het pakket met inhoud

In deze shot is de doos te zien, eenvoudig ontwerp maar eenvoudig, alles wat je nodig hebt ..

lensball quentin rademaker camerashotkit 7157

Op de onderkant van de doos staat informatie over het bedrijf, waardoor ik zo iets had van WTF? Ze zijn gewoon gevestigd in Nederland? Ik ontving het Pakket van Hongkong 🙂 Ook op de bodem is er een kleine waarschuwing, die om eerlijk te zijn goed is, houdt in gedachten dat het in principe een groot vergrootglas is 🙂

lensball quentin rademaker camerashotkit 7158

Zoals ik al eerder zei het pakket is eenvoudig is maar desondanks goed gemaakt, er is zelfs een sticker en een paar voorbeeld ideeën om je creatieve geest te laten werken …

lensball quentin rademaker camerashotkit 7159

Hier is een foto van de andere inhoud zonder de Lensball …

lensball quentin rademaker camerashotkit 7160

Dit geeft aan hoe goed de Lensball in de doos is verpakt. De lensbal wordt zelfs geleverd in zijn eigen zwarte, zachte zakje (soft cloth pouch) 🙂

lensball quentin rademaker camerashotkit 7161

De Lensball zelf is een grote homp perfect gepolijst glas. Degene die ik ontving is de Lensball Pro met is 80 mm en weegt 650 gram. Niets anders te zeggen spec-wise: -)

lensball quentin rademaker camerashotkit 7162

Aangezien ik de bal net 60 minuten geleden heb gekregen, is de volgende shot eve snel gemaakt, alleen om je te laten zien wat je zonder veel gedoe met de Lensball kunt doen. Ik zal echter meer foto’s plaatsen op mijn instagramaccount met behulp van de Lensball, dus blijf daar op letten en zorg ervoor dat je me volgt op mijn main instagram-account @quentinrademaker en / of mijn instagramaccount voor camera-gerelateerde producten via @camerashotkit.

lensball quentin rademaker camerashotkit 7165

Mijn Eerste Conclusie

Ik weet dat ik meer met de Lensball moet doen om meer te kunnen zeggen, maar mijn conclusie tot nu toe is positief. Ik ben al aan het nadenken over nieuwe manieren om creatief te worden met deze Lensball, dat is wat de lensball is. Het is een tool waarmee uitgedaagd word out of the box te gan denken en nog meer geweldige creaties kan maken.

Wil je een van de beschikbare Lensballs in handen krijgen?

Je kan hem zelf in handen krijgen door hem te bestellen via de officiele website van Lensball.com, let op er worden veel van dit soort lensballen aangeboden door andere partijen dus mijn advies zou zijn je niet door prijzen te laten leiden maar gewoon voor orgineel te gaan.

Laat een reactie achter of stel vragen, waarom niet? Het is gratis 🙂