In een interview gedaan door Sigma Canada met Sigma’s CEO Kazuto Yamaki, zei Kazuto Yamaki opnieuw dat ze Sigma-lenzen voor Sony E-mount mirrorless camera’s en FE mount mirrorless camera’s zullen maken. Hij zei niets over de vraag of nieuwe Sigma FE-lenzen nieuwe ontwerpen zullen hebben of hetzelfde oude ontwerp als Canon / Nikon-lenzen.

Check het hele interview:

Nu zijn de geruchten dat Sigma lenzen voor Sony FE mount gaat maken nu al een paar jaar oud. Voor zover ik heb gehoord begonnen de geruchten al in 2016, maar nu gaat er nog meer gebabbel rond, wat me toch doet denken dat dit jaar er toch één of meer Sigma lenzen gaan komen voor de FE mout van Sony.

De CP + Show 2018 komt eraan, het zal van 1 maart tot 4 maart in Japan zijn. Wat kunnen we van Sony verwachten tijdens deze CP + Show? Hier is een lijst met nieuwe Sony-camera’s en -lenzen die kunnen worden aangekondigd op CP + Show.

  • Sony’s nieuwe camera met codenaam “WW541200”, wordt aangekondigd vóór CP + Show. Deze camera kan Sony a7 III, Sony a7S III, Sony a6700, RX100 VI of a77 III zijn.
  • Nieuwe Zeiss Loixa 25 mm f / 2.4 lens voor Sony full-frame mirrorless camera’s
  • Sigma FE-lenzen voor Sony full-frame mirrorless camera’s
  • Sigma 50 mm f / 1.4 DC DN-lens voor Sony APS-C mirrorless-camera’s

Voor nu zullen we gewoon moeten afwachten wat Sony zal aankondigen dit jaar, maar het ziet er wel veelbelovend uit…

Wat zijn gedachte hierover? Laat ze achter in de comments hieronder 🙂