Gisterenavond was ik in Amsterdam waar ik Matt Granger ontmoeten, deze had een photowalk georganiseerd. Hij was in Amsterdam omdat hij een aantal workshops deed. Maargoed tijdens de photowalk (met ongeveer 20 mensen) liepen we al fotograferend van de Nieuwstraat naar het Leidseplein en weer terug door de roze buurt welke hij nog niet had gezien. Matt is ee relaxed man en het was leuk dat hij voor iedereen tijd maakte zodat iedereen even met hem kon praten. Het was vooral leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, het was een blast. Na de photowalk zijn we een terrasje gaan pakken en was er nog meer tijd om te kletsen en gezellig een bietje te pakken…

Hier zijn een paar foto’s die ik genomen heb tijden de photowalk:

Meer foto’s bekijken welke door andere gemaakt zijn die ook bij de photowalk aanwezig waren? Je kan zie hier allemaal checken: KLIK HIER.

Update:
Matt Granger had een kleine blogpost geplaatst met een video van de photowalk en daar verteld hij ook nog kort over zijn verblijf in Amsterdam.