Deze video is over de Lowpro Slingshot 202 AW camera tas. Ik had deze twee maanden gelden gehaald omdat ik een kleine maar degelijke tas nodig had waarmee ik één dslr camera en 1 á twee lenzen mee kon nemen. De tas zelf is een Slingshot tas dus dat wil zeggen dat het een soort rugtas is maar dan met één strap ipv twee zoals bij een normale rugtas. Je draagt de tas over één schouder en dat komt goed uit want door de opening aan de linkerkant kun je door simpel weg de tas zijwaards naar voren te laten glijden makelijk ij je camera komen. De tas zelf is zwart en zeer onopvallend want zeer handig kan zijn als je bijvoorbeeld straat fotografie wilt doen, niet iedereen hoeft te zien dat jij je foto gear in je tas hebt zitten.

Bekijk de video hieronder en laat desnoods wat commentaar achter onder dit artikel en/of op mijn youtube kanaal en dan kom ik er zeker op terug 🙂